top of page
BD200380_edited.jpg

Mindig arra törekszem, hogy a fotózás alatt olyan hangulatot teremtsek, ahol az ember nem érzi magát feszélyezve, ahol megmutathatja valódi önmagát, ahol a pózok nem is pózok, hanem valódi élethelyzetek. Úgy gondolom ez az ami ahhoz szükséges, hogy igazi érzelmeket tudjak megmutatni a képeimen, és hogy a rengeteg fénykép közül amit manapság az emberek készítenek, legyen néhány olyan ami időtálló, ami falra és képkeretbe kívánkozik... 


Portré fotózást az alábbiak szerint tudok vállalni:
 

  • 1/2 órás kültéri fotózást 25.000 Ft-ért tudok vállalni. Az elkészült képeket leválogatom, átadom átnézésre, és az általad választott 6 képet kidolgozom, szükség szerint retusálom és digitális formában online galériában adom át 2-4 hét elteltével. Ez a jelszóval védett album 1 hónapig elérhető marad és a fényképeket innen tudod letölteni teljes méretben.

  • 1 órás fotózást 40.000 Ft-ért tudok vállalni. Az elkészült képeket leválogatom, átadom átnézésre, és az általad választott 12 képet kidolgozom, szükség szerint retusálom és digitális formában online galériában adom át 2-4 hét elteltével. Ez a jelszóval védett album 1 hónapig elérhető marad és a fényképeket innen tudod letölteni teljes méretben. Stúdiófotózás felár: a kiválasztott fotóstúdió mindenkori díjával kell pluszban számolni (ebben az esetben a fotózási időtartam 55 perc)

bottom of page